Bouw u eigen blockchain

1681
0
DELEN
Bouw u eigen DApp

Het gebrek aan ontwikkelaars in de blockchain-ruimte vormt een obstakel dat de sector tegenhoudt en dat het wordt geaccepteerd bij een groter publiek. Dit probleem lijkt Fabric Token te tackelen door een eenvoudige programmeeromgeving te bouwen om slimme contracten te maken.

 

De juiste programmeurs vinden is moeilijk
Met de komst van Bitcoin, ‘s werelds eerste volledig gedecentraliseerde cryptocurrency, wordt de kracht van gedecentraliseerde applicaties steeds duidelijker. Gedecentraliseerde applicaties, ook bekend als DApps. DApps hebben de mogelijkheid, mits goed gebouwd,  om vrijwel elke bestaande industrie in zijn huidige context overhoop te gooien. Er zijn alleen de juiste mensen nodig om ze te maken.

Daar ligt dan ook gelijk het probleem ligt. Er zijn honderden mogelijke use cases voor blockchain-technologie, maar er zijn maar weinig ontwikkelaars die ervaring hebben met het bouwen van gedecentraliseerde applicaties. Dit soort programmeurs zijn op dit moment erg gewild en alleen bedrijven met genoeg kapitaal kunnen de hoge salarissen betalen die door deze ontwikkelaars worden gevraagd. Hierdoor worden kleinere bedrijven belemmert om hun ideeën te ontwikkelen, simpelweg omdat er niet voldoende gekwalificeerd personeel beschikbaar is om aan de vraag te voldoen.

Naast DApps specialisten zijn ook blockchain-ontwikkelaars niet gemakkelijk te vinden. Niet alleen de DApps zijn een totaal nieuwe discipline in de informatica, maar om ze te bouwen, zijn er ook mensen nodig die begrijpen hoe een toepassing te bouwen met een intuïtieve gebruikersinterface. De DApp’s moeten veilig en gemakkelijk door de eindgebruiker te gebruiken zijn, ongeacht zijn of haar technische achtergrond. Bitcoin is een miljardenindustrie geworden en elke bug of veiligheidsrisico in de software wat kan leiden tot het verlies van iemand zijn financiële middelen kan gevaarlijk zijn voor de gemeenschap in zijn geheel.

 

DApp ontwikkelen is nu toegankelijk voor iedereen
Dit is waar Fabric Token lijkt de markt te veranderen. Ze hebben dit probleem begrepen en proberen het op te lossen door een gebruiksvriendelijk platform te maken waarmee iedereen zijn eigen DApp helemaal zelf kan bouwen. De eenvoudig te gebruiken interface is vergelijkbaar met WYSIWYG-webontwikkeling, wat staat voor “What you see is what you get” Dit zijn programma’s waarmee iedereen met gemak een website kan bouwen. Hierdoor kunnen mensen met een kleine technische achtergrond hun ideeën ontwikkelen en zelfs een werkend product maken. Mensen met enig technisch inzicht kunnen ook hun slimme contracten aanpassen om volledig aan hun eigen behoeften te voldoen.

Het platform bestaat uit vier delen, waarvan de eerste TokenGen heet, een zeer eenvoudige webtoepassing die naar believen kan worden gebruikt om aangepaste tokens te maken en zelfs een slim contract te bouwen om een ​​ICO te lanceren. Dit systeem wordt aangevuld door DApp Workbench, dat bedrijven, groot en klein, de mogelijkheid biedt om snel en eenvoudig hun eigen DApps te maken zonder voorafgaande programmeerkennis. Het platform bevat ook BPMN-compatibiliteit om naadloos een slim contract te lanceren zodra het op zijn respectievelijke blockchain is gemaakt.

Het gehele ecosysteem wordt aangedreven door de Fabric Token, die dient als een middel voor waardeoverdracht over het platform. De waarde van het token is rechtstreeks gekoppeld aan de bruikbaarheid en acceptatie van het platform, volledig afgezien van externe factoren die de cryptocurrency-markten dagelijks beïnvloeden. Op het platform kunnen items zoals slimme contractcomponenten, volledig gebouwde DApps en meer gekocht worden met de valuta van Fabric Token.

De Fabric Token ICO wordt in februari gelanceerd en zodra het platform volledig operationeel is, wordt verwacht dat dit nieuwe niveaus van blockchain-systeemacceptatie zal genereren. Het is zeer aannemelijk dat het beste idee gebaseerd op de blockchain-technologie nog moet worden bedacht. Ondertussen maakt het Fabric Token-platform het voor mensen wereldwijd toegankelijker om hun op blockchain gebaseerde applicaties te bouwen en te maken.

Wilt u meer weten over het Fabrik Token project dan kunt u hier de website bezoeken of hier het White Paper downloaden.

 

Deel dit artikel met anderen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.